Wie wij zijn

Nasma azdad

eigenaar FINASMA

Waarom wij?

Wij zijn de boekhouder voor alle kleine ondernemers in Nederland. Bij FINASMA zorgen we ervoor dat je belastingzaken en boekhouding altijd op orde is.

Opgerichting

FINASMA is opgericht door Nasma, die zelf al 15 jaar ervaring heeft in boekhouding. Ze is ooit begonnen bij een groot accountantskantoor, maar is na veel vraag voor haar zelf een laagdrempelig kantoor gestart.

Samen

Bij ons staat ‘samen’ centraal: we staan graag naast jou en ondersteunen je bij jouw administratie.

Laagdrempeligheid

Anders dan bij veel andere boekhouders, is laagdrempeligheid bij ons een echte kernwaarde.

Betrokken & transparant

Iedere onderneming is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij werken met veel typen ondernemers, waardoor wij veelzijdig zijn en veel ervaring hebben binnen verschillende branches.

Waar je zelf mogelijk vastloopt, kunnen wij je ondersteunen, door met een frisse en open blik naar jouw onderneming te kijken. Door naar jouw uitdagingen te luisteren, proberen we de beste oplossingen te bieden.

Bij FINASMA krijg je toegang tot je eigen online-omgeving. Daaruit kun je vervolgens je facturen en offertes versturen. Ook kun je hier je inkoopfacturen en bonnetjes uploaden, zodat wij deze kunnen verwerken.

Wil je liever alles zelf verwerken? In dat geval kijken we met je mee en controleren de administratie, zodat de aangifte correct en op tijd wordt ingediend.

Bovendien werken we met een vast, maandelijks tarief dat past bij jouw onderneming. Op deze manier krijg je nooit te maken met onverwachte kosten en weet je altijd waar je aan toe bent.

Wij geven betekenis aan cijfers zodat jouw onderneming kan groeien.

Als startende ondernemer heb je meestal een goed beeld hoe je bedrijf er financieel voorstaat. Als je onderneming groeit, wordt het overzicht houden echter steeds lastiger.

Het voeren van een goede financiële administratie en regelmatig doornemen van de cijfers helpt om goed zicht te krijgen in de financiële situatie van je onderneming.

Vanuit jouw online-omgeving voorzien wij je van informatie, waarmee jij je onderneming nog beter kunt sturen. Hierdoor krijgen cijfers betekenis en worden deze een toegevoegde waarde voor jouw bedrijfsvoering.

We werken dus samen met jou aan de groei van jouw onderneming!

Maak jouw keuze hieronder